Ne pregătim de… Trofeul Câmpulung Muscel

În perioada 19-20 septembrie, Câmpulungul, prima capitală a Țării Românești, devine pentru un week-end capitala motorsportului românesc.

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, propune pasionaților de motorsport să își dea întâlnire pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, drum turistic modernizat cu fonduri europene, pentru o competiție plină de suspans și adrenalină.

Trofeul Câmpulung Muscel 2015 contează ca etapa a VI-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și aduce la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc și, bineînțeles, modele de excepție ale unor producători auto de renume.
Acest eveniment este susținut și promovat de către Consiliul Judeţean Argeş.
Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Com. Lereşti, Nurvil Audi, Pasteur Caroseria, DJTS Argeş, Pentarom,M-Carbon, Kilicom, Magic Safe Security! Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!
(Mircea Sărărescu – ofiţer de presă)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

2 Comments

  1. Bogdan

    NU ESTE niciun „copy-paste” de pe autorally, Ady!! Este un COMUNICAT DE PRESĂ semnat de ofiţerul de presă al evenimentului, Mircea Sărărescu

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *