Andreea Panţuroiu şi antrenoarea acesteia, premiate de conducerea LPS Câmpulung

Vineri dimineaţa, într-un cadru festiv, în cancelaria Liceului cu Program Sportiv din Câmpulung, directorul Constantin Staicu le-a premiat pe triplusaltista Andreea Panţuroiu şi pe antreanoarea acesteia, prof. Mihaela Nicoară.

Chiar dacă de-a lungul anilor sportivii de la LPS au obţinut multe medalii în competiţiile naţionale şi internaţionale, locul 5 ocupat în luna iulie la Campionatul Mondial de Atletism  din Statele Unite reprezintă cel mai bun rezultat al liceului după ’89. Acesta a fost şi motivul pentru care directorul instituţiei a ţinut să marcheze momentul, mai ales că Andreea a terminat liceul, dar a ales să rămână la Câmpulung, ca să se pregătească alături de antrenoarea sa pentru competiţiile următoare. Dealtfel, duminică după-amiază cele două vor pleca în cantonament montan la Poiana Braşov.

„A fost un gest frumos, mulţumesc tuturor, mai ales domnului director şi doamnei directoare, mulţumesc frumos şi antrenorilor care m-au sprijinit şi mi-au dat tot timpul numai sfaturi bune şi numai datorită dumnealor am ajuns aici”
– a declarat, cu zâmbetul pe buze, Andreea Panţuroiu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *