Andreea Panţuroiu, cantonament alături de Simona Halep

Atleta Andreea Panţuroiu pregăteşte noul sezon în cantonament montan la Poiana Braşov, alături de prof. Mihaela Nicoară, antrenoarea sa de la LPS Câmpulung. Primul concurs la care va participa este abia la sfârşitul lunii ianuarie 2015, „Campionatele Universitare”, acolo unde musceleanca nici nu concepe să rateze medalia – cu precădere cea de aur la triplusalt. În acestă perioadă, tot la Poiana Braşov se pregăteşte şi sportiva momentului în România, Simona Halep.
Andreea nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de „numărul 3 mondial” şi apoi să urce fotografia pe facebook, iar despre momentul întâlnirii, musceleanca ne-a declarat: „Ne-am felicitat reciproc. Eu pentru rezultatele ei, pe care le cunoaştem cu toţii, iar ea pentru că aflase de la doamna antrenoare despre rezultatele mele. Este o fată extraordinară!”
simona halepSimona s-a arătat încântată de atmosfera din Poiana Braşov şi a postat, la rândul ei, pe pagina personală de facebook, o fotografie însoţită de următorul text: “Cantonament la Poiana Braşov. Uitasem ce bine se simte uneori frigul de acasă”.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *