Alte 4 medalii pentru Andreea Panţuroiu

Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung continuă să obţină medalii la Campionatul Naţional de Atletism, prin Andreea Panţuroiu (foto: fra.ro)! Musceleanca, elevă a antrenoarei Mihaela Nicoară, a obţinut şi de această dată patru medalii, dintre care una de aur (triplusalt tineret, 13.69m), două de argint (ambele la lungime senioare şi tineret, 6.44m) şi una de bronz (triplusalt senioare, 13.69m). A doua sportivă de la LPS, Oana Gheorghe, a fost a patra la greutate.
De la CS Muscel Câmpulung, în concursul de la Bucureşti a fost Irinel Cojan. A obţinut două medalii, argint la seniori şi aur la tineret ambele în proba de „ştafeta 4x400m”, împreună cu sportivii de la CSU Pitesti.

Evoluţia foarte bună din 2014 a Andreei Panţuroiu i-a adus acesteia un loc în TOP 10 întocmit la sfârşit de an de Federaţia Română de Atletism. Profitând de competiţia seniorilor de la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul Festivității de deschidere a ediției din acest an a Campionatului Național, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, le-a oferit câte un trofeu și o diplomă celor mai valoroși atleți ai anului trecut, musceleanca fiind poziţionată pe locul 8!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *