Andreea Panţuroiu, de 7 ori pe podium, la Bacău!

Cea mai de succes sportivă din judeţul Argeş în anii 2013 şi 2014, Andreea Panţuroiu (foto), a participat în zilele de 24 şi 25 ianuarie, la Bacău, la primul Grand Prix din 2015 şi totodată la Campionatele Universitare de Atletism, în probele pentru Seniori şi Tineret! Însoţită de antrenoarea Mihaela Nicoară, sportiva cu dublă legitimare la LPS Câmpulung şi CSM Oneşti, a concurat în proba favorită, triplusalt, la lungime şi la 60 metri garduri; probe la care a obţinut următoarele poziţii în clasament:
La triplusalt (13,72m)
locul 1 la Campionatele Universitare;
locul 1 la Tineret şi locul 2 la seniori – în Grand Prix;
Lungime (6,02m):
locul 1 la „Universitare”;
locul 2 la Tineret şi locul 4 la senioare – în Grand Prix;
60 metri garduri
locul 2 – la Universitare;
locul 3 la Tineret şi locul 4 la Senioare – în Grand Prix.

La această reuniune atletică, de la LPS Câmpulung au mai fost prezenţi Oana Gheorghe, Cristian Nedelcu, George Nicolae şi Alexandru Bugheanu, iar pe podiumul de premiere au urcat: George Nicolae (J1, greutate, 12,69m), Alexandru Bugheanu (J2, locul 1, înălţime, 1.80m) şi Oana Gheorghe – (J1 – locul 2, Tineret – locul 3, greutate, 12,30m).

Un alt muscelean în competiţie a fost Irinel Cojan, sportiv legitimat la CS Muscel Câmpulung, dar care a reprezentat Universitatea din Piteşti. Venit după o accidentare, Cojan a urcat pe podiumul de premiere la GP-ului de tineret (greutate, 14,36m) şi a ocupat locul 5 la seniori. Aşadar, dublă reuniune atletică la Bacău, iar sportivii de la Câmpulung au obţinut în total 12 medalii, dintre care 5 de aur! Interesant este şi faptul că la această competiţie, ocupanţii podiumului de premiere au primit doar diplome şi medalii, fără nicio altă motivare financiară sau materială.

Sursa foto: Sport24Bacău

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *