CS Pristavu Câmpulung – campioană naţională

De vineri şi până duminică, la Constanţa, în sala Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de tenis de masă pe echipe, competiţie pentru cadeţi. CS Pristavu Câmpulung a fost în concurs cu două echipe, iar la final, una dintre acestea a devenit campioană naţională!
CS Pristavu I Câmpulung, în formula Cristian Chiriţa, Ştefan Tonghioiu şi Mihai Zamfir, a dispus mai întâi, în grupa preliminară, de Odorheiul Secuiesc, LPS Bistriţa I şi CSS Slatina II (scor 4-0 în fiecare întâlnire), în grupa semifinală cu 4-1 de LPS Bistriţa II şi cu 4-2 de LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa, pentru ca în grupa finală muscelenii să plece cu avantajul victoriei obţinută în faţa constănţenilor, la care s-au adăugat victoriile identice (4-0) atât cu CSM Buzău, cât şi cu CSS Slatina I.  Momentul decisiv al câştigării trofeului a fost, am putea spune, victoria din meciul cu LPS Constanţa şi în mod special succesul obţinut de Cristian Chiriţa în faţa lui Cristian Pletea!

Echipa secundă a clubului muscelean a evoluat în formula Alexandru Feraru – Bogdan Iacob – Călin Drenea şi s-a clasat la final pe locul 9. Ambele echipe au fost coodonate de antrenorul Mădălin Ionaşcu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *