Vlad Mariea, campion în 2015 la juniori

Între 24 şi 26 aprilie în Sala Polivalentă din Craiova a avut loc Campionatul Naţional Individual de lupte greco-romane pentru juniori, iar în competiţie au fost şi doi sportivi de la CS Muscel Câmpulung. Dacă Alexandru Boşneag a fost eliminat încă din primul tur, George Vlad Mariea şi-a respectat statutul de favorit al categoriei de greutate 74 kg şi s-a impus fără probleme! Dealtfel, în finala categoriei a dispus de Marius Ivaniuc (Steaua) prin superioritate tehnică, musceleanul urcând, astfel, pe treapta “de aur” a podiumului de premiere, obţinând titlul de campion naţional.
Bucuria antrenorului Anton Arghira este aceea că, pe lângă Vlad Mariea şi ceilalţi componenţi ai Centrului Olimpic de la Câmpulung, prezenţi la „naţionalele” de la Craiova, au urcat pe podiumul de premiere, fiecare reprezentând clubul de care aparţine.

Pentru Vlad Mariea şi componenţii Centrului Olimpic urmează Turneul Internaţional al României, programat pentru săptămâna viitoare la Bucureşti şi la care vor participa sportivi din peste 10 ţări. Tot atunci antrenorul Arghira va definitiva şi lotul de juniori care va reprezenta România la Campionatul European din acest an.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *