Vlad Mariea aduce prima medalie la CS Muscel în 2016

Dacă echipa de volei cadete a obţinut prima victorie în 2016 pentru Clubul Sportiv Muscel Câmpulung, după 3-0 cu LPS Viitorul Piteşti, George Vlad Mariea a adus prima medalie clubului muscelean în anul care abia a început!
Între 29 şi 31 ianuarie, în Sala Polivalentă din Craiova s-a desfăşurat Campionatul Naţional de lupte greco-romane, iar antrenorul de la CS Muscel Câmpulung, Anton Arghira, a fost în competiţie cu doi sportivi: George Vlad Mariea şi Radu Mâzgaciu, ambii înscrişi la categoria de greutate 75 kg.
Dacă Radu nu s-a apropiat de podiumul de premiere, încheind competiţia pe locul 7, George Vlad Mariea a făcut un concurs perfect. A urcat d etrei ori pe saltea şi a câştigat toate partidele devenind, astfel, campionul categoriei în competiţia seniorilor. A dispus mai întâi de Iulian Şopârlă (Suceava), apoi de Sergiu Delinschi (Arad), pentru ca în finala mare a categoriei să-l învingă pe Ilie Cojocari (Timişoara) – sportiv originar din Republica Moldova şi în faţa căruia Vlăduţ pierduse de fiecare dată până la această întâlnire!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *