VITEZĂ ÎN COASTĂ | Peste 80 de piloți vor lua startul la Trofeul Câmpulung Muscel 2018

Peste 80 de piloţi vor lua startul la Trofeul Câmpulung Muscel 2018, organizat în zilele de 22 și 23 septembrie de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lereşti şi al Consiliului Judeţean Argeş.

Trofeul Câmpulung Muscel, contând ca etapă a VII-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, va aduce din nou în municipiul nostru elita pilotajului românesc. Deja, aproape 80 de piloţi şi-au anunţat participarea, iar numărul acestora va creşte în zilele următoare. Ediţia din acest an ar putea decide campionul la general, în lupta acerbă dintre Andrei Dumitrescu şi Lucian Răduţ, dar şi campionii la mai multe clase. Printre cei care vor concura anul acesta se va număra şi campionul naţional Valentin Porcişteanu, pe noul bolid Skoda Fabia R5, maşină cu care concurează în Campionatul Naţional de Raliuri. De altfel, ”echipamentul” de concurs este unul la cele mai înalte standarde, printre modelele care vor putea fi admirate de public numărîndu-se şi Ferrari 430 Challenge, Ferrari 458 Challenge, Mitsubishi Lancer EVO 9, Radical SR 8, Tatuus Formula Renault sau Osella. Trofeul Câmpulung Muscel la Viteză în Coastă este cea mai importantă competiţie automobilistică sub egida FRAS organizată în judeţul Argeş.

Piloţii şi echipele care vor veni în parcul tehnic din Câmpulung sunt informaţi că, având în vedere lucrările de reabilitare din centrul municipiului, accesul se face dinspre partea sudică, pe traseul DN 73 (centura Cîmpulungului) – podul cu barieră – Primărie. Vremea se anunţă numai bună pentru un spectacol la cele mai înalte cote, iar organizatorii roagă publicul care va fi prezent pe traseul de la Lereşti-Voina să respecte indicaţiile forţelor de ordine prezente pe traseul de concurs şi să nu se poziţioneze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiţii de maximă siguranţă.

La ediţia de anul acesta Cupa „King of the Hill“, oferită pilotului care va avea cea mai rapidă urcare din manşele de concurs va purta, simbolic, numele Valentin Banciu, în memoria marelui campion care a plecat recent dintre noi. De asemenea, piloţii şi spectatorii sunt invitaţi să participe la o acţiune caritabilă dedicată Centrului de zi „Bambi“ din Câmpulung.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *