VITEZĂ ÎN COASTĂ | Comunicat de presă

23-34 septembrie 2017, Câmpulung. Prima capitală a Țării Românești devine capitala motorsportului românesc.
Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Câmpulung și în colaborare cu Consiliul Județean Argeș va organiza, în zilele de 23 și 24 septembrie, cea de a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federației Române de Automobilism.
Evenimentul va reuni la start pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, pe un drum turistic superb, principalele nume din pilotajul sportiv românesc și bineînțeles modele de excepție ale unor producători auto de renume.
După etapa de la Teliu, bătălia pentru majoritatea claselor și grupelor este acerbă, iar acest lucru garantează un spectacol sportiv de excepție la Câmpulung.
 
Parteneri ai evenimentului: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Primăria Comunei Lerești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș,  SILDVB,  DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria,  Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurant Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *