AUTO | La Câmpulung, CURSURI GRATUITE de inițiere și atestare pentru arbitri

Competitiile din calendarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv se apropie de sfârșit, ultima înfruntare a cailor putere din județul Arges fiind Rallycros-ul de la Bradu, care se va desfăşura sub atenta supraveghere a oficialilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Colegiul Argeș.
Deasemenea, Comisia Centrală de arbitri a FRAS a hotărât să delege patru reprezentanţi ai Colegiului de arbitri Argeş la ultima cursa din Campionatul National de Raliuri Dunlop – Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017, Gheorghe Vlaicu, Sorin Iacob, Viorel Gârtan şi Marius Gorgan, loc unde s-a stabilit și echipajul campion de anul acesta: Bogdan Marișca și Carmen Poenaru.
Tot în aceasta perioada, membrii ai Colegiului de Arbitri Argeş au participat cu oficiali la Trofeul Opel 2017 Brasov din Campionatul National de Viteză în Coastă unde campion pe anul 2017 a ieșit Paul Andronic, iar câmpulungeanul Aurelian Andronache, vicecampion la clasa sa, H3.

Pentru întărirea rândurilor Colegiului de Arbitri Argeş, acesta reaminteşte doritorilor că pot urma CURSURI DE INIȚIERE ȘI ATESTARE ca ARBITRU de AUTOMOBILISM în cadrul FRAS, în Câmpulung. Persoană de contact Viorel Gârtan (foto), e-mail viorelgartan@gmail.com sau contul de facebook în privat. Cursurile vor începe la 15 ianuarie 2018, iar cei interesaţi de mai multe amănunte pot consulta şi site-ul www.fras.ro.
Cursurile sunt gratuite și se adresează tinerilor iubitori de automobilism care vor să se implice activ în acest frumos, dar și periculos, sport .
foto: rallyphoto.ro
video: Muscel TV

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *