TENIS DE MASĂ | Rezultat fără precedent în tenisul de masă-juniori din România!

Echipele de dublu-masculin din România, formate din Alexandru Manole/Cristian Pletea şi Dragoş Oprea/Rareş Şipoş, s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial ce se desfăşoară la Cape Town, în Africa de Sud, fiind pentru prima dată când ţara noastră merge cu două „dubluri” în Careul de Aşi! Rezultatele nu sunt deloc întâmplătoare dacă ţinem cont că cei 4 jucători formează şi naţionala României, clasată la acest mondial pe locul 5, cel mai bun dintre reprezentantele Europei.
Intraţi pe tabloul principal în proba masculină de dublu, românii sunt acum la un pas de semifinale şi implicit de medalii! Echipa din care face parte musceleanul Alex Manole (foto) a trecut de adversari din Hong-Kong şi Danemarca, iar pentru a accede în semifinalele competiţiei, va juca marţi după-amiază, de la ora locală 15.45, contra unui dublul din Koreea de Sud. La rândul lor, Rareş şi Dragoş vor juca împotriva frencezilor Cassin şi Seyfried. 
In proba de simplu, după ce s-a calificat pe tabloul principal, Alexandru Manole a fost eliminat încă din primul tur când a pierdut, 2-4, în faţa jucătorului nord-coreean, Song Kim.

REZULTATE – DUBLU MASCULIN
turul 1
OPREA / ŞIPOŞ – ELHAMADY / HELMY  (EGY) 3-1
MANOLE / PLETEA – BYE
turul 2
MANOLE / PLETEA – CHENG / LAU (HKG) 3-0
OPREA / ŞIPOŞ – ENGEMANN / HIPPLER (GER) 3-0
turul 3
MANOLE / PLETEA – DILLING / LIND (DEN) 3-1
OPREA / ŞIPOŞ – AMATO / PINTO (ITA) 3-2
sferturi de finală
OPREA / ŞIPOŞ – CASSIN / SEYFRIED (FRA)
MANOLE / PLETEA – AN / CHO (KOR).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *