TENIS DE MASĂ | Marţi se joacă derbiul argeşean în Superligă: CS Pristavu Câmpulung – CS Mioveni

În sala Sport Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău a început astăzi etapa a II-a a turului Superligii masculine la tenis de masă. CS Pristavu Câmpulung a disputat două partide pe care le-a şi câştigat detaşat: 5-0 cu CSM Bistriţa şi 5-0 TopSpin 08 Constanţa.
În actuala ediţie de campionat a Superligii, CS Pristavu Câmpulung a disputat 6 partide şi are până în prezent 6 victiorii, la fel ca şi adversarul de mâine, CS Mioveni!
Muscelenii vor disputa, astfel, derbiul judeţului Argeş la acest nivel, contra formaţiei din Mioveni. Cele două echipe s-au întâlnit sezonul trecut în finala Superligii, într-un meci eveniment pentru judeţul nostru. Nicioadată, în niciun alt sport de echipă, două formaţii nu s-au întâlnit într-o finală de Campionat Naţional la seniori! Pentru jocul de mâine, antrenorul muscelean Mădălin Ionaşcu îi are la dispoziţie pentru această competiţie pe cei mai buni jucători ai clubului: Alin Spelbuş, Alexandru Manole şi Cristian Chiriţa, iar în tabăra adversă lipseşte nigerianul Aruna!
Imagini de la acest meci vă vom prezenta marţi seara la Jurnalul Sportiv de la Muscel TV, începând cu ora 20.5o.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *