TENIS DE MASĂ | Două medalii de aur pentru Iulian Chirița de la CS Pristavu Câmpulung

Jucătorii de tenis de masă legitimați la Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung obțin medalii la aproape toate competițiile din țară și de peste hotare la care participă. La fel s-a întâmplat recent și în Ungaria, acolo unde Iulian Chirița a obținut două medalii de aur la Budapesta, la un turneu pentru minicadeți.
Acesta a obținut aur în proba individuală, după ce a trecut în semifinale de Darius Movileanu (scor 3-1) și apoi în finală de un alt român legitimat la Steaua București, Dragoș Bujor (scor 3-0). Înainte de a intra pe tabloul principal, jucătorul de la CS Pristavu Câmpulung a făcut parte din Grupa 2 de calificare, pe care a câștigat-o fără emoții: trei victorii, toate cu 3-0!

Iulian Chirița a obținut aur și în proba pe echipe, acolo unde i-a avut coechipieri chiar pe Darius Movileanu și pe Dragoș Oprea. În grupa finală, România a câștigat toate cele 4 jocuri: 3-1 cu Polonia, 3-0 cu Slovacia, 3-0 cu Cehia și încă o dată 3-0, cu Ungaria.
La competiția de la Budapesta delegația României formată din 6 sportivi și doi antrenori, a obținut în total 7 medalii, dintre care 4 de aur.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *