VOLEI | Câmpulungeanul Bogdan Tănase a fost numit antrenorulUngariei

Conform site-ului doarvolei.ro, antrenorul Stelei, câmpulungeanul Bogdan Tănase, a devenit noul antrenor principal al naționalei de volei masculin a Ungariei, iar obiectivul său este acela de a califica Ungaria la turneul final al Campionatului European de anul viitor. Ungaria face parte din grupa F, alături de Ucraina, Elveția și Macedonia, iar Tănase s-a declarat optimist că va reuși să-și îndeplinească obiectivul:

”Acesta e unul dintre motivele pentru care am ales naționala maghiară. Cred că avem o șansă de calificare la turneul final al Europenelor, mai ales că acum este turneu final de 24 de echipe”, a declarat românul pentru hunvolley.hu. ”Voi merge în Ungaria de mai multe ori în primăvară. De exemplu, pe 17 martie voi vedea Final Four-ul Cupei Ungariei, apoi mai multe meciuri în play-off-ul campionatului. În general, am deja o mulțime de informații, dar aș vrea să cunosc personal jucătorii înainte de a începe să lucrăm împreună”, a mai declarat Bogdan Tănase.
   Așa cum procedează toți ceilalți selecționeri – care în proporție de 90% lucrează și la echipe de club – Tănase se va alătura componenților naționalei Ungariei în luna mai, odată cu încheierea Diviziei A1.
Câmpulungean la origine, fiul antrenoarei Ecaterina Tănase, Bogdan a început voleiul la CSS Dinicu Golescu, iar ca antrenor şi-a început cariera la Cluj-Napoca, apoi a lucrat pentru echipa germană VfB Friedrichshafen, alături de care a câștigat titlului de campioană în 2016, iar în prezent este antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *