TENIS DE MASĂ | CS PRISTAVU CÂMPULUNG, al treilea titlu de „vicecampioană naţională” în ultimii 4 ani!

Atmosferă incendiară joi după-amiază, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Mioveni, la manşa retur a finalei Superligii masculine de tenis de masă dintre CS Mioveni şi CS Pristavu Câmpulung.

A fost mai întâi 1-0 pentru CS Pristavu Câmpulung, după victoria obţinută de Alin Spelbuş în faţa lui Ionuţ Seni (scor 3-2). Nigerianul Aruna a egalat imediat situaţia la seturi după 3-0 cu Alex Manole, iar victoria obţinută de Alexandru Cazacu (3-0 cu Cristian Chiriţa) a însemnat punctul de care CS Mioveni avea nevoie pentru a intra oficial în posesia trofeului, în timp ce Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung „bifează” a treia finală pierdută, după precedentele două cu TopSpin 08 Conctanţa în 2013 şi 2015.
CS MIOVENI – CS PRISTAVU CÂMPULUNG 5-2
Ionut Seni – Alin Spelbuş 2-3
Aruna Quadri – Alexandru Manole 3-0
Alexandru Cazacu – Cristian Chirita 3-0
Aruna Quadri – Alin Spelbus 3-1
Ionut Seni -Cristian Chirita 3-1
Alexandru Cazacu – Alexandru Manole  2-3
Aruna Quadri –  Cristian Chirita 3-0

S-a terminat până la urmă 5-2 pentru CS Mioveni, moment în care prefectul judeţeului Argeş, Cristian Soare, a înmânat medaliile de argint echipei muscelene, iar apoi reprezentatul FRTM, medaliile de aur şi trofeul pus în joc, echipei din Mioveni, moment în care sala de sport a fost „inundată” de confetti!
foto: Silviu Constantin (Argeş Ştiri)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *