TENIS DE MASĂ | Iulian Chiriţa (CS Pristavu), dublu campion naţional la 8-10 ani

De vineri şi până astăzi, în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung s-a desfăşurat faza finală a Campionatului Naţional de tenis de masă pentru copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. Au fost prezenţi peste 200 de participanţi, iar CS Pristavu Câmpulung a avut în competiţie 5 sportivi: iulianArina Ionaşcu, Iulian Chiriţa (foto), Andrei Ceapraz, Alexandru Popa şi Şerban Contanu. Cel mai experimentat dintre aceştia, Iulian Chiriţa, a urcat la final de două ori pe treapta „de aur” a podiumului de premiere!
La dublu-masculin, Chiriţa a făcut echipă cu Dragoş Bujor (CSA Steaua Bucureşti), iar cei doi au jucat finala turneului împotriva „dublului” de la CSA Steaua Bucureşti, Horia Ursuţ / Luca Oprea. S-a impus echipa din care a făcut parte musceleanul, scor 3-2.
 În proba individuală, Iulian Chiriţa a câştigat meci după meci până în finală, acolo unde l-a învins (scor 3-0) pe Dragoş Bujor, colegul său din finala disputată anterior!
În competiţia fetelor, proba de dublu-feminin a fost câştigată de Ester Demjen (CSM Zalău) şi beatrice Hilla (Romgaz media), iar la individual s-a impus Ester Demjen (CSM Zalău).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *