TENIS DE MASĂ | 12 medalii într-un singur week-end pentru sportivii de la CS Pristavu Câmpulung

Sfârşit de săptămână excelent pentru sportivii de la CS Pristavu Câmpulung, care au participat simultan la 3 competiţii în trei ţări diferite, ba chiar pe două continente diferite, Africa şi Europa, unde au obţinut în total 12 medalii, dintre care 3 de aur!
* Alin Spelbuş – a participat în Nigeria la „Pro Tour”, competiţie pentru tineret şi senior. Musceleanul a avut o evoluţie bună, iar în final a obţinut medalia de bronz în concursul rezervat jucătorilor sub 21 de ani!

* Între 20 şi 22 mai, la Buzău, sportivii de la CS Pristavu au participat la Campionatul National Individual pentru Juniori I şi au obţinut în total 5 medalii:
Florin Spelbus: argint la dublu mixt şi bronz la simplu;
Cristian Chirita: argint la simplu şi bronz la dublu mixt;
iar Ştefan Tonghioiu şi Mihai Zamfir – bronz în proba de dublu.
* Însoţiţi de antrenorul Gabriel Poştoacă, 6 tineri-jucători de la CS Pristavu au participat în Croaţia, la „Zagiping 2016”, competitie ce s-a desfăşurat la Zagreb şi care a adunat la start aproximativ 1000 de copii! La final:
Andrei Tomică a obţinut aurul la individual minicadeti;
Iulian Chiriţa – aur la individual mini-mini cadeti;
iar în formula Iulian Chiriţa / Darius Movileanu / Răzvan Stan, CS Pristavu a obţinut tot medalie de aur la echipe mini-minicadeti. Delegaţia de la Câmpulung a mai obţinut alte 3 medalii, toate de argint, prin: Bogdan Iacob la minicadeti – individual, Darius Movileanu la mini-minicadeti, iar în tandem, Andrei Tomică şi Bogdan Iacob, argint la minicadeţi.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *