Stadionul Municipal din Câmpulung luat la „puricat”

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş şi totodată preşedinte al comisiei pentru relaţia FRF-AJF, Cornel Sorescu, a fost prezent luni după-amiază, la Câmpulung, pentru a inspecta stadionul “Municipal” în vederea omologării pentru Liga a III-a, eşalon în care va evolua “Dinicu Golescu” Muscelul Câmpulung în sezonul 2014-2015.

stadion panorama„Baza sportivă poate fi omologată pentru Liga a III-a cu condiţia să se facă mici retuşuri. Spun retuşuri gândindu-mă la tabela de marcaj, zona din tribuna oficială şi zona mass-media. În rest, gazonul este foarte bun pentru acest eşalon, dimensiunile terenului sunt regulamentare, porţile la fel, am văzut zona pentru oaspeţi, deasemenea, corespunde cerinţelor şi nu văd ce de nu s-ar putea omologa pentru Liga a III-a” a declarat pentru sportinmuscel.ro, Cornel Sorescu. Întreaga documentaţie va fi trimisă la Federaţie, acolo unde Comisia de Licenţiere îşi va da acordul final.

Să mai spunem că, de-a lungul anilor, stadionul din Câmpulung a fost gazda mai multor evenimente fotbalistice: în sezonul 2008-2009 CS Muscelul Câmpulung a jucat tot la Liga a III-a, între 1995 şi 2004 ARO Câmpulung a evoluat la nivelul Diviziei B şi tot acest stadion a fost gazda unul sfert de finală în Cupa României între Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti, dar şi un meci din 1993 în 16-imile Cupei României, între ARO Câmpulung şi Rapid Bucureşti, când muscelenii au jucat rolul buturigii mici şi au eliminat Rapidul lui Toader, Chiriţă, Ţâră & comp.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *