„Şcoala de handbal” de la Dragoslavele fără emoţii la examenul local din cadrul ONSS

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel” din Câmpulung a fost vineri dimineaţa, gazda finalelor zonei Muscel pentru desemnarea echipelor care vor merge la faza judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS), la handbal – gimnaziu. De la ora 9.00 a început meciul fetelor, cel dintre Şcoala „Iosif Catrinescu” din Dragoslavele şi „IC Petrescu” din Stâlpeni. Gol după gol, iar la final fetele de la Dragoslavele s-au impus cu un categoric 25-2 şi s-au calificat fără emoţii pentru faza următoare.

De la ora 10.00 a început meciul băieţilor, iar disputa a fost şi de această dată între echipele şcolilor din Dragoslavele şi Stâlpeni. ca şi în finala fetelor, s-a impus echipa din Dragoslavele, care a fost tot timpul la conducere, a marcat din toate poziţiile câştigând la o diferenţă de 9 goluri (13-4).
Astfel, „Şcoala de handbal” din comuna Dragoslavele a mai făcut un pas spre atingerea obiectivului, calificându-se, deocamdată, cu ambele echipe la faza judeţeană, spre satisfacţia profesorului-antrenor Ion Ciopleiaşi.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *