Zilele Sportive ale municipiului Câmpulung – 2015

Ca şi în anii precedenţi, ediţia din acest an a Zilelor Sportive din programul Zilelor Municipiului Câmpulung a început cu turneul de TENIS DE CÂMP din baza sportivă „Ceramus”. Au fost în total 32 de jucători, care au format 8 echipe, iar la final, deloc surprinzător, câştigătoare a fost cea care l-a avut căpitan pe Tanţe Fleancu.
https://youtu.be/lXw3C6N9aB0
De când s-a dat în folosinţă, bazinul de înot din cartierul Grui este gazdă pentru concursurile de NATAŢIE la care participă zeci de copii, însoţiţi de părinţii care joacă rolul spectatorilor! Îi încurajează şi au emoţii mai mari decât concurenţii, în speranţa că favoriţii se vor impune.

*  Într-o locaţie nouă, chiar în centrul oraşului, STREETBALL-ul a avut în acest an un dublu succes: atât în ceea ce priveşte numărul echipelor participante, cât şi numărul spectatorilor! Au fost 24 de echipe în concurs, cu sportivi veniţi din Bucureşti, Piteşti, Târgovişte şi Câmpulung.

* GALA FOTBALULUI MUSCELEAN a reprezentat, poate, cel mai important eveniment din programul Zilelor municipiului Câmpulung din acest an! Aproape 2000 de spectatori au urmărit din tribunele stadionului „Municipal” meciul dintre foştii jucători de la ARO Câmpulung. Pe gazon au fost, printre alţii, Ovidiu Ceclan, Cornel Mihart, Ionuţ Badea, Remus Zamfir, Sergiu Coman sau chiar Ionel Augustin! A fost un meci încheiat la egalitate, 5-5, cu goluri dintre cele mai frumoase!

* Sâmbătă dimineaţa, programul sportiv a continuat în Piaţa Primăriei cu concursurile de CROSS şi ROLE:

* Şi tot sâmbătă dimineaţa, în sala Clubului Sportiv Pristavu a avut loc concursul de TENIS DE MASĂ structurat pe 3 categorii.

* La ora 11.00, din Piaţa Primăriei s-a dat start unei noi ediţii a concursului de mountainbike „TROFEUL MUSCELULUI – LUPII DACILOR”, o coompetiţie la fel de importantă ca şi gala Fotbalului Muscelean! S-a alergat pe două trasee (cel mare însumând 54 de km) şi la care au participat peste 500 de rideri din întreaga ţară, dar şi foarte mulţi musceleni! Organizat cu profesionalism de musceleanul Răzvan Jugănaru, „Trofeul Muscelului – Lupii Dacilor” s-a înscris şi de această dată în categoria competiţiilor de succes!

* Duminică dimineaţa a fost rezervată „demonstraţiilor” de la CS Muscel Câmpulung! S-a început cu LUPTE, apoi pe saltea au urcat sportivii secţiei JUDO, pentru ca la final să asistăm la o gală de BOX. Chiar dacă n-au putut face o demonstraţie, sportivii secţiilor BOB, SANIE şi RADIOAMATORISM au fost şi ei în Piaţa Primăriei cu standuri pentru vizitatori!
live
* KICKBOXING-ul este un sport care prinde tot mai mult printre musceleni! Sub îndrumarea instructorului Irinel Bădulescu, mulţi tineri musceleni şi-au îndreptat deja atenţia spre acest sport, iar duminică dimineaţa au arătat câteva dintre schemele pe care le-au învăţat deja!

* Un sport aşteptat cu interes de spectatorii musceleni este, în fiecare an KARTING-ul! Duminică la ora prânzului s-a dat startul demonstraţiilor pe traseul din centrul municipiului Câmpulung

* De zilele municipiului Câmpulung tradiţională a devenit şi FESTIVITATEA DE PREMIERE a celor mai buni sportivi musceleni. Medaliaţi în competiţiile naţionale sau internaţionale, aceştia sunt răsplătiţi de municipalitate.
Aşadar, sportul muscelean este în continuare pe mâini bune! Şi ne referim aici la sportivi, la antrenori şi la conducători! Au demonstrat-o cu toţii pe parcursul săptămânii trecute, în cadrul ediţiei din 2015 a Zilelor municipiului Câmpulung

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *