SÂMBĂTĂ, ora 15.00: MUSCELUL CÂMPULUNG – INTER OLT SLATINA. În poarta oaspeţilor va sta Nuno Claro, fostul jucător de la CFR Cluj

Muscelul Câmpulung – Inter Olt Slatina este capul de afiş al rundei de sâmbătă în Liga a III-a. Ocupantele primelor două locuri în Seria a III-a se vor întâlni în meci direct pe stadionul din Câmpulung. Cu o linie de clasament asemănătoare, fiecare echipă având câte 16 puncte, departajarea este făcută, deocamdată, de golaveraj; echipa din Slatina având în plus un singur gol. Cu toate acestea, realist, antrenorul muscelean, Ovidiu Tică, a spus în conferinţa de presă de joi că adversarii par a avea prima şansă în acest joc. Un argument este şi acela că Inter Olt Slatina are un lot valoros şi este suficient să amintim că portar este Nuno Claro, jucător care a evoluat în Liga Campionilor cu CFR Cluj!
Vezi VIDEO Muscel TV

Muscelul Câmpulung – Inter Olt Slatina se joacă sâmbătă de la ora 15.00, pe stadionul „Municipal” şi va fi condus la centru de Călin Lazăr  din Mediaş, ajutat de asistenţii Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Alexandru Mihailă (Râmnicu Vâlcea).
Observatori sunt Cătălin Cotora şi Gigi Burunţia (ambii din Craiova)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *