MUSCELUL CÂMPULUNG – INTER OLT SLATINA 0-0

  MUSCELUL: Tănase – Voicu, Cotigă, B.Stancu, Băduleanu, David (min.79 Haidău), Miloși (min.70
Jenaru), I.Ion, Burghel, Mahu, Ov. Stan Antrenor: Ovidiu Tică
  INTER OLT: Nuno Claro – Mincă, Gherghe, Dinu, Ștefan, Prescup, Șcheau, Popa, Rogoveanu (min.86 Chira), Ionescu (min.90+2 Bălşanu), Bălan. Antrenor: Dan Oprescu
  Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș) – Daniel Ciocănescu (Sibiu) și Alexandru Mihăilă (Rm.Vâlcea).

Sâmbătă după-amiază, pe „Municipal”, derby a fost doar prin prisma poziţionării celor două echipe în clasament: Inter Olt Slatina – locul I, principala favorită la promovare din această serie, Muscelul Câmpulung în imediata apropiere. Înaintea etapei a VII-a din seria a III-a, Liga 3, cele două echipe aveau linii de clasament asemănătoare, departajate de golaveraj. Atmosferă de derby a fost şi în tribune acolo unde galeria echipei gazdă şi-a susţinut favoriţii pe întreaga durată a partidei, iar cei peste 500 de spectatori au trăit intens fiecare „atingere” de balon sau decizie a arbitrului.
Meciul în schimb, a avut două reprize diametral opuse: prima – dominată categoric de musceleni, care şi-au presat adversarul în propria jumătate de careu şi au avut, prin Cotigă, cele mai clare ocazii de gol; a doua – controlată de oaspeţi, dar fără ca aceştia să poată pune în dificultate poarta apărată de Adrian Tănase, atâta timp cât s-au lovit, ca de zid, de o apărare excelent „coordonată” de acelaşi George Cotigă. Pe final de joc, slătinenii chiar au dat semne că se mulţumesc şi cu un rezultat de egalitate, atâta timp cât Nuno Claro trăgea de timp, iar antrenorul Dan Oprescu a făcut schimbare la trecerea timpului, în minutele de prelungire. Un 0-0 care le menţine pe cele două echipe în fruntea clasamentului, în aceeaşi ordine, dar de care profită CS Afumaţi care s-a apropiat la un singur punct de cele două echipe! (foto: Sebastian Mîngîţă)
Rezultatele etapei: CS Afumaţi – Urban Titu 2-0, Concordia II – Atletic Bradu 2-1, SCM Piteşti – Sporting Roşiori 1-0, FC Voluntari II – CS Ştefăneşti 2-2, Sporting Turnu Măgurele – FC Aninoasa 2-0, Înfrăţirea Hărman – CS Podari 0-5, Muscelul Câmpulung – Inter Olt Slatina 0-0.

Marcatorii acestei runde şi clasamentul actualizat le găsiţi în baza site-ului, pe coloana din dreapta.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *