Raluca Olaru completează lotul României în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup

Raluca Ioana Olaru, jucătoare cu origini muscelene, revine în echipa feminină de tenis a României după doi ani! Raluca Olaru şi Andreea Mitu au fost alese să completez lotul tricolor în barajul  pentru Grupa Mondială I a Fed Cup, pe care România îl va disputa în Canada, împotriva ţării gazdă, după ce Simona Halep şi Monica Niculescu au anunţat că nu vor participa, fiecare motivându-şi decizia.
În aceste condiţii, sub conducerea căpitanului nejucător Alina Tecșor-Cercel, lotul României le are în componenţă pe Irina Begu (35 WTA), Alexandra Dulgheru (72 WTA), Andreea Mitu (107 WTA) și Raluca Olaru (61 WTA la dublu) – scrie site-ul doartenis.ro. Astfel, lidera echipei va fi Irina Begu, iar a doua reprezentantă a României în meciurile de simplu va fi Alexandra Dulgheru. La dublu, dacă va fi cazul să disputăm acest meci decisiv, vom fi reprezentați de Irina Begu și Raluca Ioana Olaru.
Tot colegii de la doartenis.ro mai scriu că ultimul meci disputat de Raluca Olaru în Fed Cup a fost cel din 2013, contra Austriei, în meci pentru locurile 5-8 în Grupa Euro-Africană. De-a lungul anilor, musceleanca a jucat 14 meciuri în Fed Cup şi a câştigat 6.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *