Prinde ultimele locuri la prima ediție JCI Play 4×4 Explore Corbi – eveniment de off-road business networking

Daca ești în căutare de oportunități inedite de networking, atunci trebuie să participi la prima sesiune de business networking off-road JCI Play 4×4 Explore Corbi, ediția Bujori, care se va desfășura în perioada 14-16 iunie. În acest an JCI București a preluat ștafeta de la JCI Constanța, care a organizat recent ediția cu numărul 13 a evenimentului la care au participat peste 30 de mașini de teren.

  JCI Play 4×4 este un eveniment de networking între profesioniști, oameni de afaceri și pasionați de activităţi în aer liber pe un traseu off-road, de unde nu lipsesc provocările inedite de teambuilding. Scopul proiectului JCI Play 4×4 este dezvoltarea mediului de afaceri local prin facilitarea întâlnirilor de off-road business networking, realizând combinația ideală între util și plăcut, oferind ocazia participanților de a crea noi parteneriate.

Organizatorii au pregătit un eveniment interactiv cu surprize pentru toți participanții, un traseu montan cu mașini 4×4 pe traseul Corbi – Nucșoara – Curmătura Malița – Vârful Gruișoru – Curmătura Furfuescu, iar la toate acestea se adaugă activitățile distractive și interacțiunea cu oameni valoroși într-o experiență outdoor de neuitat.

În seara zilei de vineri, 14 Iunie, va avea loc recepția de primire în cadrul căreia participanții vor avea ocazia să interacționeze și să se cunoască mai bine.

A doua zi, după micul-dejun, începând cu ora 10, participanții vor forma echipe, se va preda kit-ul de participare și va avea loc instructajul, după care va începe urcarea pe munte în mașinile de teren, iar pe parcursul drumului participanții vor avea de îndeplinit diverse misiuni și vor avea ocazia să se bucure de peisajele unice datorită întinderilor de bujori de munte care în această perioadă sunt în plin sezon de înflorire. Odată ajunși în vârf de munte participanții vor servi prânzul la o stână, unde ciobanii vor prepara o serie de bucate tradiționale.

A treia zi programul include vizite la Mănăstirea Corbii din Piatră unde se găsește cea mai veche pictură murală din România, biserica de lemn precum și Căsuța Albastră, iar la final va avea loc un picnic cu produse locale.

Ediția de la Corbi are ca obiectiv promovarea atracțiilor turistice mai puțin cunoscute dar și a valorilor comunității locale.

Înscrierile se realizează pe principiul primul venit, primul servit, iar locurile sunt limitate. Grăbește-te să mai prinzi ultimele locuri completând formularul de aici.

Pentru mai multe detalii: Catalina Brinza, Project Manager, tel: 0723338206

Partenerii evenimentului: Vila Domnească, Domeniile Averești, Fabrica de Bere Zăganu, Revista Biz, Sâmbăta X3, The Hurricane.

Junior Chamber International (JCI) este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale din lume, având peste 115 organizaţii internaţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 6.000 comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte convingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *