Nistor, Măzărache şi Popescu – muscelenii care ne reprezintă în Liga I

S-au scurs deja 8 etape din actualul sezon al Ligii I la fotbal. Steaua este lider, are 20 de puncte, cu 5 mai mult decât ocupanta locului 2, Dinamo. Astra, campioana en-titre este jos, are numai 5 puncte şi un joc mai puţin disputat, iar CFR Cluj, ASA Tg.Mureş şi ACS Poli Timişoara au început noul sezon cu penalizare. Primele două câte 6, bănăţenii… 14! Ar fi, pe scurt, un rezumat al acestui început de sezon. În plus, ne interesează prezenţa jucătorilor cu origini musceleni în primul eşalon fotbalistic, ediţia 2016-2017!

Cel mai bun start îl are SIMON MĂZĂRACHE. Atacantul de la CS Universitatea Craiova a jucat în fiecare meci, iar în 6 partide a fost titular. Are, totodată, 4 goluri înscrise, ultimul dintre ele chiar în week-endul trecut, în meciul de pe „Extensiv” cu Concordia Chaijna (scor 1-1)

dan-nistor-dinamoDupă o perioadă mai mare de aşteptate după despărţirea de Pandurii Tg.Jiu, DAN NISTOR a ajuns în cele din urmă la Dinamo Bucureşti! A debutat în meciul de la Tg.Mureş, iar o etapă mai târziu, în meciul de pe teren propriu cu CSMS Poli Iaşi a fost titular şi, mai mult decât atât, a primit de la Ioan Andone, banderola de căpitan!

popescuÎn fine, al treilea muscelean care evoluează în acest sezon în Liga I este MIHAI POPESCU. Câmpulungeanul a debutat pentru Dinamo în Cupa Ligii, iar în primul eşalon, a evoluat pentru prima oară la Tg.Mureş, când a jucat în centrul defensivei. Poartă numărul 2 pe tricou şi a bifat deja 2 prezenţe în acest sezon.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *