FOTBAL | Liviu Ţâroiu: „Avem o solicitare ca o echipă din Liga a II-a să vină să joace la Câmpulung”

Fotbalul este întotdeauna un subiect de actualitate, indiferent de situaţie! La Câmpulung, însă, fotbalul la nivelul seniorilor înseamnă în acest sezon NEW TIMES CÂMPULUNG, o echipă privată care joacă în Campionatului Judeţean, asta deşi în vară, noua conducere a oraşului, prin vocea primarului Liviu Ţâroiu, a promis într-o şedinţă a Consiliului Local că… municipiul Câmpulung are echipa înscrisă în Liga a III-a!
Realitatea arată, însă, altceva: Primăria şi Consiliul Local Câmpulung nu mai susţin în acest sezon nicio echipă! Pe acest fond, profitând de prezenţa primarului în studioul Muscel TV, în cadrul emisiunii „Cu cărţile pe faţă”, unul dintre microbişti a trimis joi seara un SMS pentru a-l întreba ironic pe edil: „Pe ce loc este Muscelul Câmpulung în Liga a III-a?”. Liviu Ţâroiu nu a ocolit răspunsul, încercând să motiveze absenţa echipei şi a dat, la un moment dat, un răspuns de-a dreptul halucinant: „Nu pot juca seniori la o echipă de şcoală!”

    Şoimii Pâncota ar vrea să vină să joace la Câmpulung

Totodată, în cadrul emisiunii, primarul Liviu Ţâroiu a spus că: „Avem o solicitare să vină cineva la Câmpulung să joace, e în Liga a II-a. Am primit o hârtie zilele trecute, ieri dacă nu mă înşel sau alaltăieri, şi o să fac o discuţie cu consilierii locali să ne gândim ce condiţii să le putem asigura noi, ca ei să vină să joace la Câmpulung„.
Cel mai probabil, echipa despre care primarul Liviu Ţâroiu a vorbit este Şoimii Pâncota, formaţie îndepărtată chiar zilele trecute din municipiul Curtea de Argeş.

Citeşte şi:
* „Operaţiunea Curtea de Argeş s-a încheiat după numai două zile”

* „OFICIAL | Meciul Şoimii Pâncota – CSM Rm.Vâlcea nu se joacă!”

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *