Naţionala feminină de tenis de masă a României – eliminată de la JE încă din primul tur

Echipa feminină de tenis de masă a României, din care face parte şi jucătoarea de la Câmpulung, Camelia Poştoacă, a fost învinsă încă din primul tur la Jocurile Europene de la Baku şi a ratat, astfel, calificarea în sferturile de finală! Sâmbătă după-amiază, româncele au pierdut (1-3) în faţa naţionalei similare a Suediei. Prima la masa de joc a intrat chiar musceleanca, cea care a fost învinsă de Linda Bergstrom (1-3).

După ce şi Eliza Samara a pierdut partida de simplu şi scorul a devenit 2-0 pentru scandinave, a urmat meciul de dublu în care Camelia Poştoacă a făcut echipă cu Bernadette Szocs şi împreună s-au impus cu un categoric 3-0 în faţa suedezelor. Româncele au revenit în joc, păstrând şanse de a întoarce rezultatul şi implicit de a obţine victoria! N-a fost să fie aşa pentru că următorul meci la individual a însemnat încă o înfrângere, de această dată trecută în dreptul tinerei Bernadette Szocs. Naţionala României a înregistrat, aşadar, un eşec neaşteptat la această competiţie, părăsind întrecerea încă din primul tur!
Pentru musceleni, speranţele se pun acum Eduard Nicolaescu, cel care va participa la concursul de judo începând cu 26 iunie.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *