CS Pristavu Câmpulung are, în premieră, două echipe în Superligă. Una de băieţi, cealaltă de fete

La Cluj-Napoca a început în joi dimineaţa ediţia 2015-2016 a Superligii la tenis de masă, iar Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung este pentru prima oară cu două echipe în competiţie. CS Pristavu (echipa masculină), cea care a încheiat sezonul trecute pe locul 2 şi, în premieră, CS Pristavu (echipa feminină) – cea care a câştigat sezonul trecut Divizia A şi a promovat. Ar fi putut avea chiar două formaţii în competiţia masculină, după ce echipa secundă a clubului a câştigat Divizia A, numai că regulamentul nu i-a permis să promoveze ca urmare a faptului că în superligă activează deja o echipă a clubului muscelean. Pentru cei nefamiliarizaţi încă, „Superliga” este echivalentul Ligii I la fotbal, eşalonul în care evoluează Steaua, Dinamo, Astra, ASA Tg. Mureş şi toate celelalte echipe.

În formula Alin Spelbuş, Gabriel Postoacă, Alexandru Manole (foto) şi Cristian Chirita, băieţii au debutat cu o victorie în meciul cu CSM Bistriţa şi a înregistrat până în prezent următoarele rezultate:
5-1 cu CSM Bistriţa
1-5 cu Politehnica Cluj Napoca
5-2 cu CSM Arad
5-0 cu LPS Nicolae Rotaru Constanţa
5-1 cu Electrica Sf. Gheorghe
5-2 cu CS Mioveni
?-? cu TopSpin 08 Constanţa

De partea cealată, echipa femininã are în componenţă pe cu Oana Anghelescu, Daniela Bârzoi şi Ana Barbu. Vă prezentăm rezultatele fetelor de la Câmpulung:
0-5 cu CSM Dumbrăviţa
2-5 cu LPS Nicolae Rotaru Constanţa
1-5 cu Politehnica Iaşi
0-5 cu CS Farul Constanţa
0-5 cu Politehnica Cluj
1-5 cu CSM Arad
?-? cu CSM Bistriţa

Cele două echipe sunt coordonate de antrenorul Mădălin Ionaşcu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *