MUSCELUL Câmpulung – URBAN Titu 2-1 (1-0)

Au marcat: Ov.Stan (min.39), Haidău (min.90+2) / Ghenu (min.75)

MUSCELUL: Tănase – Voicu, Cotigă, Vaciu, Leca, David, Jenaru, I.Ion (min.85 Miloşi), Burghel, Mahu (min.78 Haidău), Ov. Stan. Antrenor Ovidiu Tică
URBAN: Mişa – Sima, Vlad, Galofir, Mirescu, Rădescu (min.60 Ionică), Ghenu, Dicu, Lupu (min.46 Moruz), Ivaşcu (min.55 I.Niculae), Neguţ (min.85 Constantinescu). Antrenor: Gheorghe Becheanu
Arbitri: Bogdan Dumitrache – Aurelian Țoie şi Mihaela Tepusa (toţi din Bucureşti)
Observatori: Cătălin Cotora (Craiova) şi Olivian Capra (Bucureşti)

Muscelul Câmpulung a început curajos noul sezon în Liga a III-a! Cu cinci nume noi în echipa de start, faţă de sezonul trecut, şase dacă punem la socoteală şi repatrierea portarului Tănase, Muscelul a arătat foarte bine! Fără, însă, a-şi crea prea multe ocazii de gol, elevii antrenorului Ovidiu Tică au avut o primă repriză bună, în care au stat mai tot timpul în terenul advers, au controlat jocul la mijlocul terenului, permitându-le fundaşilor laterali să urce cât mai mult. Singurul gol al primei reprize a fost marcat în minutul 39 de Ovidiu Stan – omul adus să-l facă uitat pe Mazarache. STAN a primit o minge pe linia careului mare, i-a păcălit pe fundaşii centrali şi, scăpat singur cu Mişa, a înscris fără probleme! 1-0 spre bucuria celor aproape 500 de spectatori care au luat loc în tribune!
În primul sfert de oră al reprizei secunde, antrenorul oaspeţilor a făcut deja trei schimbări în încercarea de a echilibra jocul. A reuşit în mare parte, iar formaţia oaspete chiar a egalat în minutul 75, prin juniorul GHENU, cel care a profitat de indecizia fundaşilor adverşi şi a înscris simplu, pe lângă Tănase! Linişte în tribune la 1-1 şi, cu fiecare minut scurs, şansele de victorie erau tot mai mici pentru echipa noastră. Ovidiu Tică forţează cu Haidău şi după alte câteva minute cu Miloşi! Primul are ocazia de a-şi readuce echipa în avantaj, dar şutează puţin pe lângă poartă.
gol haidau
Şi, în minutul 90+2, când spectatorii erau deja în picioare, pregătiţi să părăsească “Municipalul”, acelaşi HAIDĂU prinde un şut din întoarcere, din afara careului, şi înscrie pentru o victorie mare, obţinută chiar la debut! La debutul său în tricoul echipei muscelene; la debutul echipei noastre în noua ediţie de campionat.
Este a treia victorie a echipei noastre în faţa celor de la Titu din tot atâtea întâlniri, după ce în sezonul trecut Muscelul s-a impus cu 1-0 în deplasare şi cu 3-2 acasă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *