Muscelul Câmpulung învinge la Bradu şi este liderul seriei după două etape

Victorie surprinzătoare, cel puţin prin proporţiile scorului, dar meritată a echipei de fotbal Muscelul Câmpulung, în meciul disputat vineri după-amiază la Bradu şi contând pentru etapa a II-a din cadrul Ligii a III-a. După o primă repriză modestă, dar cu o ocazie mare ratată de Georgian Jenaru, muscelenii s-au dezlănţuit în partea a doua a jocului:

0-1 min.54: Cotigă execută o lovitură liberă de pe dreapta, Mahu a reluat din apropiere, dar portarul a respins în transversală. Mingea a căzut în faţa porţii de unde Ovidu STAN a împins-o în poartă;
0-2 min. 66: Ovidiu Stan a fost oprit de portarul Munteanu prin fault în suprafaţa de pedeapsă, iar George COTIGĂ a transformat penaltiul acordat de centralul partidei;
0-3 min.68: la o acţiune rapidă pe partea stângă, Ovidiu Stan a centrat pentru Cosmin MILOŞI care a marcat cu un şut puternic din zona punctului de la 11m;
Aşadar, în urma unui joc colectiv bun în repriza secundă, omul meciului a fost atacantul Ovidiu Stan, jucătorul care a deschis scorul, a obţinut lovitura de la 11m şi apoi a centrat pentru golul 3! Nu trebuie uitate nici intervenţiile portarului Adrian Tănase, care a salvat în momente dificile, atunci când scorul era 0-0 şi apoi 1-0 pentru Muscelul Câmpulung!
Victoria de vineri menţine echipa noastră în fruntea clasamentului şi după cea de-a doua etapă, aflându-se la egalitate de puncte cu Inter Olt Slatina, dar cu golaveraj superior. Lângă cele două ar putea ajunge şi CS Ştefăneşti, formaţie cu 3 puncte şi un meci mai puţin disputat.

ATLETIC BRADU – MUSCELUL CÂMPULUNG 0-3 (0-0)
Au marcat: Ov.Stan (min.54), Cotigă (min.66p), Miloşi (min.68p)
Atletic Bradu: Muntean – Şerban, Păun (min. 32 Dima), Velianu, Tănase (min. 61 Naciu – min. 80 Stan) – Şerbănică, Constantinescu, Jenaru, Iamandi (min. 46 Aria) – Ruţă, Ciprian Tănasă. Antrenor: Marius Priseceanu.
Muscelul Cîmpulung: Tănase -Bogdan Stancu, Cotigă, Vaciu, Leca  (min. 84 Băduleanu), Burghel, Jenaru (min. 67 Miloşi), Ion Ionuţ, David – Mahu, Ovidiu Stan (min. 73 Haidău). Antrenor: Ovidiu Tică.

Rezultatele complete ale etapei a II-a
Atletic Bradu – Muscelul Campulung  0-3; SCM Pitesti – FC Voluntari II 4-2; Concordia Chiajna II – Sporting Turnu Măgurele 2-4; Urban Titu – Înfrăţirea Hărman 3-2; Sporting Rosiori – Inter Olt Slatina 1-2; CS Stefanesti – CS Podari 3-0; CS Afumati – FC Aninoasa 1-0.

Rezultatele, marcatorii şi clasamentul sunt actualizate jos, în dreapta site-ului.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *