AVANCRONICA / Muscelul Câmpulung – Sporting Roşiori. Toţi ochii pe arbitru!

După victoria surprinzătoare obţinută în urmă cu o săptămână la Bradu, Muscelul Câmpulung revine în faţa propriilor spectatori din postura de lider al seriei a III-a în Liga a III-a, având în acest început de sezon, maximum de puncte şi cel mai bun golaveraj din serie. Va întâlni în cadrul etapei a III-a pe Sporting Roşiori, formaţie cu un început diametral opus: două meciuri, două înfrângeri, locul 12 în clasament. Pentru această întâlnire antrenorul Ovidiu Tică are întreg lotul valid, astfel că, în încercarea de a obţine ce şi-a propus, victoria în acest joc, are nevoie şi de inspiraţie în alcăturirea primului „11”.

„Jucăm la victorie, dar ne aşteaptă un meci foarte dificil pentru că jucăm în deplasare şi gazdele au două victorii. Avem ocazii dar nu suntem lucizi în ultimii 20 de metri. Dacă reuşim să ne concentrăm la finalizare, vor veni şi punctele. Şi la Podari am avut patru-cinci ocazii singur cu portarul dar nu am marcat. Fotbalul se joacă pe goluri”, a declarat Cristi Negru, antrenorul celor de la Sporting Roşiori, pentru publicaţia locală, Teresport.

În sezonul trecut, Muscelul Câmpulung a obţinut patru dintre cele şase puncte puse în joc, după 2-0 la Câmpulung şi 2-2 în deplasare, toate golurile echipei noastre fiind marcate atunci de Simon Mazarache.

Muscelul Câmpulung – Sporting Roşiori se va disputa sâmbătă după-amiază, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal” şi va fi condus la centru de Alina Peşu (Craiova – foto) – ajutată de Doru Zamfir (Slatina) şi Ştefan Călăraşu (Slatina).
Observatori: Dănuţ Sopa (Sibiu) şi Mihai Băcescu (Braşov)

Programul complet al etapei a III-a:
SCM Pitesti – CS Afumati
FC Voluntari II – Concordia II Chiajna
Sporting Tr. Măgurele – URBAN Titu
AFC Hărman – Atletic Bradu
Muscelul Câmpulung – Sporting Rosiori
Inter Olt Slatina – CS Ştefanesti
CS Podari – FC Aninoasa

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *