MUSCELUL CÂMPULUNG – CS PODARI 0-1, Cu stări total diferite în cele două tabere, după ce fiecare echipă a beneficiat de câte o lovitură de la 11m!

A marcat: Nelu Nicolae (min.50 – penalty)

MUSCELUL: Tănase – Leca, Vaciu, Burnea, Băduleanu, Zaharia, Mihăilescu (min. 58 Lulea), Anghelina (min.46 Toader), Jenaru, Chira, Mazarache. Antrenor: Alecsandru POPOVICI
ACS PODARI: Mecea – Ciocârlă, Dina, Deşca, Ciocioană, Dragomir, Săceanu, N.Nicolae (min.62 Stoica), Răduţ, Preda (min. 90 Stoian), Crăciun (min. 61 Cr.Niculescu). Antrenor: Dragoş BON (suspendat)
Arbitri: Aurel Vărzan (Oţelu Roşu) – Emanuel Cicu (Caransebeş) şi Silviu Haramuz (Reşiţa)
Observatori: Marian Rusu şi Mugurel Vădan (ambii Bucureşti)

Privind clasamentul, Muscelul Câmpulung era favorită pentru întâlnirea de sâmbătă după-amiază de pe „Municipal”, privind, însă, ultimele rezultate ale celor două echipe balanţa se înclina de această dată în favoarea oaspeţilor.
În joc, muscelenii au început cu o uşoară posesie, şi-au ţinut adversarul în jurul propriului careu, însă ocaziile au lipsit cu desăvârşire. Prima şi cea mai importantă o consemnăm în minutul 33 când Mihai Băduleanu întră în careu, simte o mână pe spate şi cade! Centralul Vărzan, aproape de fază indică punctul cu var fără ezitare, însă decizia sa a fost una la limită, ba chiar puţin forţată, am putea spune! Mihăilescu este desemnat s-o execute, o face slab şi Mecea respinge în corner.

Repriza secundă începe furtunos pentru oaspeţi care primesc în minutul 50 la fel de uşor o lovitură de la 11m, când unul dintre jucători a plonjat în careu ca într-un bazin, atunci când a simţit în preajma sa un adversar. Fără să stea pe gânduri, dar în compensaţie, probabil, Aurel Vărzan indică încă o dată punctul cu var. Execută experimentatul NELU NICOLAE, îl păcăleşte pe Tănase şi punctează pentru 1-0! Suficient pentru oaspeţi cât să „deschidă” festivalul… tragerilor de timp!
Muscelul Câmpulung presează, caută egalarate, îşi crează câteva oportunităţi, însă singura cu adevărat notabilă este cea din minutul 74 când Chira a şutat violent şi din 2m, Mazarache n-a reuşit să schimbe direcţia mingii spre poartă! A fost un meci cu 11 cartonaşe galbene, dintre care 9 (nouă) acordate după golul marcat de Nicolae, cartonaşe care sintetizează cel mai bine „spiritul” cu care au jucat cele două echipe. În minutul 90 gazdele au solicitat încă o lovitură de la 11m, pentru un fault asupra lui Zaharia, însă arbitrul Vărzan nu s-a lăsat înduplecat, oprind câteva secunde mai târziu jocul bâlbâindu-se în luarea unei decizii: mai întâi a acordat fault în atac (sau simulare!?), revenind asupra deciziei pentru ca mai apoi să acorde balonul gazdelor prin „mingea de arbitru”! O altă decizie controversată a centralului din Oţelu Roşu a avut loca chiar la final: muscelenii au beneficiat de o lovitură liberă, mingea a fost respinsă în corner, iar acesta a decis să fluiere finalul jocului fără să mai lase şi acea lovitură de colţ. A fost momentul în care jucătorii echipei gazdă au răbufnit şi a fost nevoie de intervenţia antrenorilor de pe banca tehnică pentru a-i potoli şi apoi de intervenţia jandarmilor pentru a conduce brigada de arbitri în siguranţă, spre vestiare.
0-1 scor final şi Muscelul Câmpulung îşi trece în clasament încă o înfrângere în acest sezon, a treia în 12 etape disputate.

   Înregistrarea integrală a meciului o puteţi urmări la MUSCEL TV şi pe www.musceltv.ro, duminică de la ora 17.15.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *