Alecsandru Popovici a tras linie la finalul turului de campionat

Alecsandru Popovici, antrenorul echipei de fotbal Muscelul Câmpulung, ocupanta locului 7 la finalul turului de campionat în Liga a III-a, Seria 3, s-a întâlnit astăzi, în sala mare a Primăriei municipiului Câmpulung, cu jurnaliştii musceleni la “conferinţa de presă” care încheie anul fotbalistic 2014. Tehnicianul muscelean a făcut o scurtă caracterizare a evoluţiei echipei în turul de campionat, iar apoi a răspuns întrebărilor adresate de jurnaliştii:

În finalul conferinţei, antrenorul Popovici a ţinut să-şi ceară scuze public – aşa cum a solicitat consilierul Nicolae Dumitrescu, ca urmare a faptului că în campania electorală mai mulţi jucători au ales să susţină un anumit candidat.
Înregistrarea integrală a conferinţei de presă va fi difuzată de Muscel TV luni seara în cadrul emisiunii “Cronica Sportivă”.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. muscelean

    bravo Popovici, esti un antrenor bun. La nivelul acesta echipa joaca. Ai reusit sa faci din aproape nimic o echipa legata, cu personaliate, care se poate bate cu orice echipa din acest esalon. Cu bani extrem de putini , jucatori au aratat caracter in aproape toate meciurile. Am vazut 8 meciuri din tur. La Stefanesti si cu Chiajna – acasa s-a jucat la nivel de B- cu 2 trupe bune.Daca se poate pastra lotul asta ( majoritar muscelean) se poate face o figura frumoasa in retur. Sa dea Domnu sa aveti macar aceasta finantare in continuare sa rezistati macar in conditiile astea.
    Felicitari si Sarbatori fericite!! intregului staff tehnic.
    PS: Ne-ati facut sambetele mai placute!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *