MUSCELUL CÂMPULUNG A RETROGRADAT! Victoria cu Urban Titu nu a fost suficientă pentru a se salva

Muscelul Câmpulung – Urban Titu 3-2 (2-0)
Au marcat: Păun (16), Anghelina (38), Panait (79)/ Ivaşcu (72), Sima (90+2)

MUSCELUL: Ene – Miloşi (82 Stăncescu), Dulgheru, Vaciu, Chira – Păun, Ion (64 Oancea), Panait, Anghelina – Mazarache (80 Pârvan), Florescu (69 Mahu). Antrenor: Alecsandru Popovici
URBAN: Mişa (46 M. Mihai) – Corbu (60 Tuţă), Vlad, Caramalău, Mirescu – Roman (69 Constantinescu), Sima, Dicu, Rădescu – Ivaşcu, Neguţ. Antrenor: Sabin Ciurea
Au arbitrat: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) – Andrei Pavel Cojocaru (Braşov), Paula Roxana Bănăseanu (Câmpina).
Observatori FRF: Ionuţ Borcan (Ploieşti) şi Viorel Nicolescu (Videle).
Cartonaş roşu: Chira (47)

Cu o etapă înainte de finalul sezonului 2014-2015 în liga a III-a, Muscelul Câmpulung a ajuns într-o situaţie critită: „favorită” să retrogradeze alături de Astra II Ploieşti! 5 înfrângeri în ultimele 5 partide şi doar 6 puncte acumulate în 12 etape ale returului au fost „ingredientele” unui deznodămânat la care, spre exemplu în etapa 20, nu-l intuia nimeni!
Clasament înaintea ultimei etape:
11. CS Vişina Nouă    29p
12. CS Podari             29p
13. Muscelul              26p
14. Astra II Ploieşti  14p

Ajunşi, totuşi, aici, muscelenii mai aveau o şansă pur teoretică de a se salva în ultimul moment! Dincolo de o victorie a lor în meciul cu Urban Titu, depindeau şi de rezultatele de pe alte două stadioane: CS Vişina Nouă să piardă la Roşiori, iar CS Podari să nu piardă la Chindia Târgovişte! Rezultatele, însă, au fost parţial favorabile formaţiei nostre: şi-a câştigat meciul pe teren propriu (3-2), iar CS Vişina Nouă a pierdut la Roşiori (0-3)! CS Podari, însă, nu a putut face faţă liderului incontestabil, Chindia Târgovişte, la meciul în care dâmboviţenii sărbătoreau alături de proprii spectatori promovarea în liga secundă (1-4).
În aceste condiţii 3 echipe au încheiat la egalitate de puncte (câte 29), iar pentru departajare s-a făcut un clasament „în 3*”: CS Podari, Muscelul Câmpulung şi CS Vişina Nouă în care Vişina Nouă şi CS Podari au acumulat câte 7 puncte, iar Muscelul Câmpulung doar 3, astfel că echipa noastră a retrogradat!
11. CS Vişina Nouă    29p
12. CS Podari             29p
13. Muscelul              29p
14 Astra II Ploieşti   17p


CS VIŞINA NOUĂ (7 puncte)
0-0 şi 2-1 cu CS Podari
0-2 şi 2-1 cu Muscelul
CS PODARI (7 puncte)
1-0 şi 3-0 cu Muscelul Câmpulung
0-0 şi 1-2 cu CS Vişina Nouă
MUSCELUL CÂMPULUNG (3 puncte)
2-0 şi 1-2 cu Vişina Nouă
0-1 şi 0-3 cu CS Podari


* Pentru Muscelul Câmpulung important era ca CS Podari să scoată cel puţin un rezultat de egalitate la Târgovişte! În aceste condiţii doljenii făceau 30 (sau 32 de puncte), iar Muscelul şi CS Vişina Nouă aveau fiecare câte 29 de puncte. Se lua meciul direct unde avantaj avea Muscelul şi se salva, astfel, de la retrogradare:
11. CS Podari                      30 (32p)
12. Muscelul Câmpulung  29p
13. CS Vişina Nouă            29p
14. Astra II Ploieşti          14p

*  În condiţiile în care CS Vişina Nouă scotea un rezultat bun la Roşiori, atunci orice calcul era inutil pentru echipa noastră! Chiar şi la egalitate de puncte cu CS Podari, echipa adversă avea avantajul meicului direct şi era cea care se salva!

foto: Ionuţ Parghel

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. IULIAN

    POPOVICI NU CEDA . REINSCRIE ECHIPA IN L3. CAMPULULGUL VA PRIMI UN LOC, SUNT SIGUR. Merita acest lucru. Seria a fost foarte grea. A fost si o conjunctura nefavorabila, rezultate…. penibile. Daca Primaria mai da finantare si am inteles ca s-a aprobat pt turul 2015-16- inscrie echipa in L3. E o echipa frumoasa… ar fi pacat.Stiu ca nu avem conducere, nu organizare dar e pacat… Vr fi greu de convins autoritatile dar efortul ,zic eu ca va fi rasplatit.. Nu ceda……..
    un muscelean adevarat!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *