Muscelul Câmpulung merge în turul III al Cupei României după 4-3 la Hărman

Nu are, încă, siguranţa că va evolua şi în sezonul viitor în Liga a III-a, dar evoluează cu succes în „competiţia surprizelor” – cum era denumită odinioară Cupa României!
CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung a disputat miercuri după-amiază în comuna braşoveană Hărman  meciul contând pentru faza a II-a a Cupei României la fotbal, împotriva nou-promovatei în eşalonul 3, echipa locală, Înfăţirea Agromec.
Muscelenii au deschis scorul rapid prin Ionuţ Andrei (min.5) şi au păstrat avantajul minim până la pauză: 1-0! În repriza secundă  gazdele au revenit rapid în joc, au egalat şi chiar au preluat conducerea (2-1) şi se îndreptau spre o victorie scurtă, numai că echipa noastră a beneficiat de un penalty transformat de căpitanul Marius Vaciu. 2-2 scor după 90 de minute şi s-a intrat în prelungiri!
La fel de dramatic s-a jucat şi în cele două reprize a câte 30 de minute fiecare. Muscelenii au preluat rapid conducerea după reuşita lui Leo Creţu (3-2), gazdele au egalat, pentru ca golul victoriei să fie marcat cu 5 minute înainte de final de căpitanul Marius Vaciu, cel care a marcat din nou de la punctul cu var! 4-3 pentru Muscelul Câmpulung care se impune astfel pe terenul din Hărman şi obţine „biletele” pentru turul al treilea al competiţiei acolo unde cel mai probabil va juca pe teren propriu şi la fel de probabil ca întâlni pe SCM Piteşti!
MUSCELUL: Ene – Andrei, Leca, Vaciu, Păun – Anghelina (Stăncescu), Oancea (L.Creţu), I.Ion, Crâmpiţă – Miloşi, Mahu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *