Mazarache se antrenează cu o formaţie din Liga I

Fostul atacant al echipei Muscelul Câmpulung în Liga a III-a, Simon Mazarache, s-a prezentat ieri după-amiază la reunirea unei formaţii care evoluează în primul eşalon şi a efectuat deja primul antrenament. Deocamdată, jucătorul în vârstă de 22 de ani este în probe şi ar putea rămâne în lot doar dacă va convinge staff-ul tehnic de faptul că merită acest lucru. Musceleanul se află în curtea formaţiei CS Universitatea Craiova, iar pentru site-ul oficial al grupării alb-albastre, managerul general, Felix Grigore, a declarat cu privire la prezenţa musceleanului în Bănie: „Este un jucător pe care dorim să-l vadă antrenorii. L-am urmărit la câteva meciuri de liga a treia și a lăsat o impresie bună. Îi dăm o șansă, Sorin Cîrțu și Emil Săndoi vor vedea dacă e bun pentru Universitatea“.

Oltenii se vor pregăti câteva zile pe arena ”Extensiv”, iar pe 19 iunie vor pleca într-un stagiu de pregătire în Austria, unde vor susţine o serie de meciuri amicale, două dintre acestea contra formaţiilor Ludogoreţ şi Dinamo Kiev. Simon Mazarache a primit această şansă uriaşă de a evolua în privul eşalon, iar din acest moment depinde numai de el dacă va reuşi să-i convingă pe Cârţu şi Săndoi de potenţialul său. În sezonul trecut, la Câmpulung, Simon a evoluat în 21 de partide şi a marcat 12 goluri.

În pauza dintre tur şi retur, tot de la Câmpulung spre Liga I a plecat şi fundaşul Ionuţ Burnea, care a semnat un contract cu Concordia Chiajna pentru care, deocamdată, nu a debutat într-un meci oficial.

La nivelul primei ligi, cel mai cunoscut fotbalist muscelean este Dan Nistor, jucătorul echipei Pandurii Tg.Jiu, cel care din 2010 şi până în prezent a acumulat 143 prezenţe şi a marcat 11 goluri, ultimul dintre ele chiar în poarta formaţiei Dinamo Bucureşti.

Foto: CS Universitatea Craiova

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *