LA MULTI ANI, 2019!

Prin intermediul site-ului nostru, la trecerea dintre ani, sportivi și antrenori de performanță ai municipiului Câmpulung, oameni din sportul muscelean, transmit gândurile lor! Unii sunt în vacanță, alții liberi doar pentru o zi-două, dar sunt sportivi și antrenori care au  programate antrenamente chiar și pe 1 ianuarie!
Și noi, redacția site-ul SPORTînMUSCEL.ro, le urăm LA MULȚI ANI și sperăm într-o colaborare la fel de bună și în 2019!

ANDREEA PANȚUROIU – atletă, CSM București”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

EDUARD NICOLAESCU, judoka FC Brugg, Elveția
”La multi ani !!! Îmi doresc ca pacea și liniștea să pătrundă în sufletele muscelenilor și să aducă numai lucruri curate și bune în orașul nostru frumos, Câmpulung!”

IULIAN PĂCIOIANU – antrenor bob CS Muscel Câmpulung / lot naționalLa mulți ani, să avem spor(t) în toate. 2019 să vă găsească sănătoși alături de cei dragi. La mulți ani!

MĂDĂLIN IONAȘCU – antrenor tenis de masă CS Pristavu / lot național de junioriAm avut un an 2018 foarte bun și sper ca 2019 sa fie cel putin la fel de bun. Vă doresc ca toate visele să vi se îndeplinească în 2019, multă sănătate , fericire și cât mai multe bucurii alături de cei dragi! La multi ani!

CĂTĂLIN NICOLAESCU – vicepreședinte FRASMulțumesc tuturor colegilor și prietenilor pentru ajutorul acordat! Din păcate, în 2018, am pierdut foarte mulți oameni buni! Vă doresc un An Nou 2019 plin de realizări, cu multă sănătate și cu speranța că putem fi mai buni! La mulți ani!

MIHAI TENTEA (dreapta) – pilot bob CS Muscel Câmpulung, lot naționalCu ocazia noului an care bate la ușă, vă urez un an nou fericit cu multe bucurii, realizări, împliniri și multă sănătate, la mulți ani!! Echipa de bob a Clubului Sportiv Muscel vă transmite numai gânduri bune!

IRINEL BĂDULESCU – antrenor kickboxing, ACS Ambiția Irinel
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să vă dea sănătate, împliniri, reușite și realizări! Mulțumesc tuturor, vă îmbrățișez pe toți cu drag și respect!”

AURELIAN ”DODE” ANDRONACHE – pilot Viteză în CoastăMulțumesc tuturor celor care m-au susținut în 2018 și-mi doresc să vă am alături și în noul an! Automobilismul rămâne una dintre pasiunile de care nu mă pot despărți, așa că și în 2019 ne vom întâlni pe traseele di Viteză în Coastă din întreaga țară! la mulți ani, tuturor!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *