JUDO | Oana Nicolaescu, 5 medalii pe final de an…

Anul 2016 se apropie de final, iar pentru câmpulungeanca Oana Nicolaescu, judoka legitimată la CSM Cluj Napoca şi componentă a Lotului Olimpic, a fost greu la început! Accidentările au ţinut-o departe de sala de antrenament, iar când a revenit şi a reintrat în circuit, nu s-a putut clasa mai mult de locul 5. “Se pare că locul 5 m-a urmărit mult în acest an, inclusiv la Cupa Europeană de la Pitesti, unde am pierdut medalia de bronz în faţa actualei campioane europene de juniori” – declarat Oana, pentru Muscel TV.

Cu toate acestea, finalul de an a fost unul exploziv pentru musceleancă:
* A devenit vicecampioană națională cu echipa de seniori a clubului la care este legitimată;
* A câştigat titlul naţional la juniori alături de colegele ei, după o serie de victorii cu acelaşi scor (5-0), în faţa tuturor echipelor pe care le-a întâlnit;
* A obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional de juniori în lupta la sol, ne-waza;
* La Campionatul Naţional de tineret pe echipe şi-a menţinut titlul naţional cu CSM Cluj;
* iar o zi mai târziu şi-a adăugat în palmares medalia de argint în lupta la sol!
Totalizând, Oana Nicolaescu a adunat 5 medalii, două de aur, două de argint şi una de bronz, dar cu toate acestea are şi un regret: “Nu mi-am atins obiectivul suprem, acela de a cuceri o medalie europeană în acest an. Privesc cu speranţă spre 2017 şi am încredere că o să fie un an plin de reuşite!” – a mai declarat pentru Muscel TV sportiva de 20 de ani.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *