JUDO | Oana Nicolaescu îşi trece în palmares primul titlu naţional la Individual

La Cluj Napoca s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, finalele Campionatului Naţional de Judo – pentru Seniori, fete şi băieţi. La categoria de greutate 57 kg feminin, câmpulungeanca Oana Nicolaescu, sportivă legitimată la CSM Cluj Napoca, a obţinut medalia de aur după ce a dispus în ultimul act de campioana de anul trecut, Paula Gliga, şi ea sportivă legitimată la CSM Cluj Napoca. După o muncă de 11 ani, acesta este primul titlu naţional la individual în palmaresul Oanei Nicolaescu, iar el vine direct la categoria de vârstă a senioarelor!

“Toată cariera mea am fost urmarită de locul secund. Dar acum sunt foarte fericită că am reuşit să îmi îndeplinesc un vis şi să devin campioană natională. Sunt legitimală la CSM Cluj, dar n-am să uit niciodată de unde am plecat. Pe această cale vreau să-i mulţumesc antrenorului meu drag de la Câmpulung, sensei Lucian Duţă, cel care m-a format ca sportiv” – a  declarat Oana, pentru site-ul sportinmuscel.ro.

Ajunsă pe podium, sportiva din Câmpulung a fost premiată de primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, iar pe lângă diplomă şi medalie, premiul pentru acest titlu naţional a constat şi într-un CEC în valoare de 2000 de lei!
Foto credit: Silviu Cristea

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *