LUPTE | Memorialul „Ion Dragomir – Gheorghe Cloț”

În această perioadă la Câmpulung se desfășoară o nouă ediție a Memorialului „Ion Dragomir – Gheorghe Cloț” la lupte greco-romane, eveniment de care se ocupă antrenorul secției „Lupte” de la CS Muscel Câmpulung, Anton Arghira. Vineri seara, la Restaurantul Hotelului Muscelul a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai secției. Astfel, în fața asistenței, au fost prezentați medaliații din 2017:
Adrian Pantazi (bronz, CN J3)
Vlăduț Bunel (bronz, CN J3)
Alex Lazăr (bronz, CN J3)
Neferul Vlăduț (argint, CN J3)
Ciprian Pogănescu (argint)
Gabriel Herțoiu (argint – tineret, bronz – Cupa României)
Leonard Popescu (bronz, CN J2)
Radu Mâzgaciu (argint – tineret, argint – Cupa României)
Răzvan Popescu (argint – tineret, bronz – seniori)
Legitimat în prezent la Steaua București, prezent a fost și George Vlad Maria, multiplu campion al României, fie  că vorbim de perioada în care evolua pentru CS Muscel, fie că ne referim la anul în curs.
La festivitate au răspuns invitației reprezentanți ai Federației Române de Lupte; actualul și foștii directori ai Clubului Sportiv Muscel Câmpulung, antrenorii cluburilor participante, oameni apropiați luptelor muscelene, fiecare primind câte o distincție din partea organizatorului.
Sâmbătă dimineața, este programat concursul de lupte greco-romane, ce se va desfășura în sala Clubului Sportiv Muscel. În deschidere, Anton Arghira le va vorbit celor prezenți în cadrul proiectului inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului, Campionii României.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *