CS MUSCEL CÂMPULUNG a revenit spectaculos în meciul cu Juvenil Braşov, câştigând 3-2 de la 0-2!

Timp de două zile, vineri şi sâmbătă, la Câmpulung, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Nanu Muscel” s-au desfăşurat meciurile primului turneu în cadrul Grupei G a Campionatului Naţional de volei – Speranţe, competiţie la care au participat 4 echipe. În calitate de gazdă, CS Muscel Câmpulung a disputat primul meci împotriva favoritei seriei, CSS Sibiu, în faţa căreia a pierdut, scor 1-3 (19-25, 18-25, 25-11, 11-25)

Sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 11.00 s-a jucat şi cel mai spectaculos meci al turneului: CS Muscel Câmpulung – Juvenil Braşov, echipele care se bat, practic, pentru locul secund în grupă! Braşovencele au avut 2-0 la seturi după (25-17, 25-20), iar CS Muscel a întors spectaculos, câştigând următoarele trei seturi (25-10, 25-19, 15-7)

Sâmbătă după-amiază, în cel de-al treilea meci al muscelencelor, a urmat o victorie fără istoric: 3-0 cu Bravol Braşov, echipă aflată la început de drum şi care a pierdut toate întâlnirile cu acelaşi scorul. În meciul cu CS Muscel, braşovencele au pierdut la 5, la 14 şi la 7, joc în care antrenorul muscelean Adrian Mihăilă şi-a permis ca în setul trei, când scorul îi era favorabil, să trimită pe teren mai multe jucătoare de rezervă.

În ciuda celor două victorii obţinute, CS Muscel Câmpulung a încheiat prima etapă a turneului doar pe locul 3 şi asta ca urmare a rezultatului considerat “înţelegere” între CSS Sibiu şi Juvenil Braşov.

REZULTATE COMPLETE
VINERI DUPĂ-AMIAZĂ

Bravol Braşov – Juvenil Braşov 0-3
CS Muscel Câmpulung – CSS Sibiu 1-3

SÂMBĂTĂ DIMINEAŢA
Bravol Braşov – CSS Sibiu 0-3
CS Muscel Câmpulung – Juvenil Braşov 3-2

SÂMBĂTĂ DUPĂ-AMIAZĂ
CSS Sibiu – Juvenil Braşov 1-3
CS Muscel Câmpulung – Bravol Braşov 3-0
În urma rezultatelor înregistrate, în clasament conduce Juvenil Braşov 7p, urmată de CSS Sibiu 6p şi CS Muscel Câmpulung 5p. Bravol Braşov se află pe ultimul loc al seriei.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. Andrada.

    Clubul Asc Sport Club Juvenil LSP CSS Brasov NU a facut nici un blat. NOI am muncit toata vara pentru rezultate obtinute la acest turneu.
    Ne-am respectat blazonul echipei si nu facem lucruri rusioase. Nu ne intereseaza clasamentul de moment, ci cel final. Acolo vom vedea ce „blat” am facut!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *