HANDBAL | Momente de panică în sala de sport, la faza municipală a Olimpiadei Sportului Şcolar

Timp de două zile, joi şi vineri, în sala de sport a Liceului Teoretic „Dan Barbilian” din Câmpulung a avut loc faza municipală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la handbal licee, băieţi şi fete.
Joi, în competiţia băieţilor, au fost prezente 4 echipe: Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, Colegiul Tehnic şi Liceul Tehnologic Auto. S-a jucat sistem campionat, iar în urma rezultatelor înregistrate, în fruntea clasamentului s-a poziţionat echipa gazdă, Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, cea care va reprezenta, astfel, municipiul Câmpulung la faza judeţeană.  VEZI VIDEO

Vineri, în competiţia fetelor, au fost prezente numai 3 echipe: Liceul Tehnologic “Victor Slăvescu” Rucăr, Liceul Teoretic „Dan Barbilian” şi Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, aceasta din urmă, cu două victorii obţinute, fiind şi câştigătoarea turneului, respectiv echipa calificată pentru faza judeţeană! VEZI VIDEO


EXCLUSIV
| O handbalistă a ajuns la Spital

Meciul de fete dintre L.T. „Victor Slăvescu” Rucăr şi C.N. „Dinicu Golescu” Câmpulung s-a întrerupt la scorul de 1-1, atunci când una dintre jucătoarele de la Rucăr, Bianca Ciorciovel, a fost lovită involuntar de o adversară cu genunchiul în stomac şi, rămasă fără aer, a avut o reacţie care i-a speriat pe cei din jur, fiind nevoie şi de intervenţia cadrelor medicale de pe Ambulanţa sosită de urgenţă la sala de sport.
acc handbal 02
Tânăra sportivă a primit îngrijiri la faţa locului, apoi a fost transportată la Spitalul Municipal din Câmpulung acolo unde, din fericire, s-a constatat că nu este nimic grav, fiind vorba de un atac de panică! După investigaţie, fata a plecat acasă împreună cu profesorul de sport care a însoţi-o şi cu părinţii, sosiţi şi ei de urgenţă la Câmpulung.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *