Bianca: „Mă mai doare puţin piciorul, dar trece!”

    După accidentarea suferită vineri după-amiază în timpul meciului de handbal şi apoi după „vizita scurtă” la Spitalul Municipal din Câmpulung, Bianca Ciorciovel a ajuns cu bine acasă, la Rucăr! A retrăit momentul revăzând imaginile difuzate de Muscel TV în cadrul Jurnalului Sportiv, iar într-un intreviu acordat în urmă cu puţin timp în urmă site-ului nostru spune că… „mă mai doare puţin piciorul, dar trece”

– Bianca, ce-ţi aminteşti din momentul accidentării? Cum s-a întâmplat?
– Am vrut să mă duc să primesc mingea şi o fată de la echipa adversă a venit în viteză şi mi-a dat cu genunchiul în stomac. Am rămas fără respiraţie şi am căzut, moment în care m-am lovit şi la picior…
– Crezi că a fost intenţionată lovitura adversarei?
– Nu… în niciun caz! Fază de joc.
bianca3– Ţi-ai pierdut vreun moment cunoştinţa după ce ai picat?
– Nu, dar eram puţin ameţită…
– Şi speriată atunci când au venit cadrele medicale de pe ambulanţă, aş continua eu…
– Da! M-am speriat!
– Ce a urmat la spital?
– A venit doctorul, mi-a luat încă o dată tensiunea, la fel ca şi doamna care mi-a luat-o în sală, şi apoi mi-a pus o perfuzie. A… şi mi-a spus că piciorul este „burduşit”
– Nu a fost nevoie să te interneze…
– Nu, a spus să mă duc liniştită acasă şi să pun gheaţă la picior, acolo unde mă doare…
– De când faci handbal?
– De vreo 4 ani, însă joc doar la nivel şcolar, în mod special la Olimpiadele acestea şcolare.
– Vei mai juca handbal după acest episod?
– Cu siguranţă! Nu mă dau eu aşa repede bătută…
– Referindu-ne la joc, aproape o jumătate de oră meciul a fost întrerupt. Apoi, după ce ai plecat la spital, acesta s-a reluat. Dinicu Golescu a câştigat şi va merge mai departe. Crezi ca dacă nu apărea această accidentare s-ar fi putut schimba soarta meciului?
– Eu cred că da. Noi am câştigat clar meciul dinainte, cu Dan Barbilian, începusem bine şi cu Dinicu Golescu. Apoi, după accidentarea mea, domnul profesor şi alte două colege din echipă au mers cu mine la spital. Nu ştiu cât de mult s-au mai putut concentra celelalte fete, rămase şi fără antrenor. Am aflat că, oricum, am pierdut greu meciul…
– Momentul în care ai primit îngrijiri medicale în sală şi apoi ai plecat la spital a fost surprins de Muscel Tv. Imaginile au fost difuzate apoi la Jurnalul Sportiv! Ai primit „semnale”  după ce ştirea a fost difuzată?
– Oho…! Nu mi se mai oprea telefonul! În timp ce vorbeam cu cineva, mă mai sunau alţi prieteni. Ca să nu mai zic de mesajele pe care le primeam pe facebook! Chiar şi pe părinţii mei i-au sunat părinţii celorlalte fete să-i întrebe de mine cum sunt.
– Acum cum te simti? Te mai doare ceva?
– Mă simt mai bine. Mă cam doare puţin piciorul, dar trece.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *