FOTBAL | Dan Nistor „scutură” din nou poarta Stelei!

Mijlocaşul muscelean, Dan Nistor, îşi continuă evoluţia bună în tricoul echipei Dinamo şi, mai mult decât atât, reuşeşte tot mai des să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. A marcat spectaculos în meciul de campionat cu FC Viitorul (1-2), când a deschis scorul în „Ştefan cel Mare”,  asta după ce, la sfârşitul anului trecut a marcat cu Gaz Metan Mediaş (3-1) în Cupa României şi cu Steaua (4-1) în manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii.
Miercuri seara, în returul semifinalei Cupei Ligii, meci disputat pe Naţional Arena, cu Steaua în postură de echipă gazdă, Dan Nistor a marcat din nou. El a deschis scorul în minutul 37, după o gafă a portarului Niţă, dar în urma unei execuţii de efect a musceleanului.

video: preluare DigiSport
Steaua – Dinamo s-a încheiat 1-3 (2-7 la general) şi alb-roşiivor merge în finala Cupei Ligii, acolo unde vor întâlni pe ACS Poli Timişoara.
Totodată, Dan Nistor se află şi în mijlocul unui scandal intern. după ce alături de alţi coechipieri a fost fotografiat într-un Casino din Bucureşti, în timpul plimbării de relaxare dinaintea meciului cu Steaua.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *