VIDEO | A fost o perioadă în care Gigi Becali executa penalty-uri mai bine decât a făcut-o Alibec cu ASA!

Steaua a remizat surprinzător (scor 1-1), cu „lanterna roşie”, ASA Tg. Mureş, în ultima etapă a sezonului regulat în Liga I. În minutul 25, când scorul era 0-0, oaspeţii au fost stancţionaţi cu o lovitură de pedeapsă după ce unul dintre fundaşi a atins balonul cu mâna în suprafaţa de pedeapsă! Cel desemnat să o execute a fost Denis Alibec, însă 7-arul stelist nu a fost deloc inspirat, trimiţând mingea pe lângă poartă! La finalul partidei, supărat de rezultatul final, finanţatorul Gigi Becali a criticat evoluţia jucătorilor stelişti, ba chiar a explicat cum trebuia să execute Alibec penaty-ul!:
„Bate, bă, 11 metri bine. Dă tare. Ce dacă o apără portarul sau o dai peste poartă? Nu mă supăr pe tine. Ce te mai uiți la iarbă după? Trebuia să dai gol, să bați tare. Ce e asta? Nu există portar să apere 11 metri dacă tu bați tare”, a spus Becali la Digi Sport.
În arhiva MUSCEL TV sunt imagini inedite surprinse în iulie 2004, când, în calitate de om politic, pe atunci preşedinte al Partidului Noua Generaţie, Gigi Becali a făcut o vizită în comuna Stâlpeni. A ajuns şi la stadionul din localitate, acolo unde-l aşteptau juniorii de la Steaua Cuceritorii Stâlpeni! După ce le-a promis că-i va lăasa să poarte pe tricouri stema Stelei, Becali a intrat pe teren cu mingea la piciori şi a executat… în pantofi, lovituri de la 11m! Vezi VIDEO

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *