FOTBAL (VIDEO) | Autorităţilor locale li se propune un proiect cu echipă de fotbal la Liga a II-a! Tibor Selymes a venit astăzi la Câmpulung!

Component al „generaţiei de aur”, Tibor Selymes a fost prezent astăzi la Câmpulung, împreună cu agentul de jucători Mihai Joiţa, pentru a discuta cu autorităţile locale pe margine unui proiect îndrăzneţ pentru municipiul Câmpulung: o echipă de fotbal-seniori la liga a II-a sau, într-o variantă de rezervă, pentru început, la Liga a III-a!
Delegaţia ajunsă în municipiul nostru în jurul orei 13.45, a stat în biroul primarului Liviu Ţâroiu puţin peste 45 de minute (adică o repriză de fotbal, cu prelungiri cu tot), iar alte 45 de minute le-a petrecut la stadionul „Municipial”. Tot acolo, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Muscel TV, Mihai Joiţa, Tibor Selymes şi viceprimarul municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru, au vorbit despre acest proiect:

Întâlnirea de astăzi de la Câmpulung a fost intermediată de Adrian Troscenco, un muscelean stabilit de mulţi ani în Capitală. Este, aşadar, un proiect care, dincolo de discuţiile telefonice între cele două părţi,  Selymes a venit la Câmpulung pentru a lua pulsul, chiar la faţa locului.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *