EXECUTATE FĂRĂ MILĂ | CS Muscel Câmpulung – LPS Piteşti 3-0

CS Muscel Câmpulung şi LPS Viitorul Piteşti s-au întâlnit duminică în etapa a II-a a returului Campionatului Naţional de volei – cadete. În faţa unui public numeros, cu spectatori atât din Câmpulung, cât şi din Piteşti, s-a jucat derbiul judeţului Argeş la acest nivel, dar totodată şi derbiul Seriei D, pentru că, înaintea acestui joc, cele două echipe ocupau şi primele poziţii în clasament: LPS Piteşti era lider, CS Muscel pe locul secund.

Motivate de miza jocului, de rivalitate, dar şi de rezultatul din tur, când au pierdut (scor 1-3), muscelencele au început excelent partida, adjudecându-şi primele două seturi (25-17, 25-19).
În cel de-al treilea set, oaspetele au început mai bine, conducând chiar şi la 6 puncte pe tabela de marcaj! Susţinute, însă, de public, elevele lui Adrian Mihăilă au răspuns „poziţiv” indicaţiilor de la margine; au recuperat punct după punct, iar la jumătatea setului, scorul era egal: 13-13! Au fost 6 servicii excelent executate de Isabela Mărgărit, care, susţinută de evoluţia la fel de bună a colegelor din teren, a dus scorul de la 10-13 la 16-13. Cu avantaj de trei puncte la time-out-ul tehnic şi în continuare cu un joc foarte bun, fetele noastre şi-au asigurat, astfel, un final de meci liniştit! La 24-16 muscelencele au avut 7 mingi de meci! Au fructificat-o pe prima şi astfel, după 25-16, CS Muscel Câmpulung – LPS Viitorul Piteşti s-a încheiat 3-0 în, poate, cel mai bun joc al echipei noastre în ultimii ani!
   CS MUSCEL: Isabela Mărgărit, Ana Muşetescu, Ana Ştefănoiu, Carmen Diţu, Ana Staicu şi Alexandra Stroe.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *