ATLETISM – MARŞ / 3 medalii pentru musceleni, la Reşiţa

CS Muscel Câmpulung are de spus un „cuvânt” an de an la finalele Campionatului Naţional de Marş, competiţie organizată de municipiul Reşiţa. Sub îndrumarea antrenorului coordonator al secţiei Atletism, Lucreţiu Teodorescu, sportivii musceleni au urcat în ultimii ani de fiecare dată pe podium, obţinând chiar şi 7 medalii la o singură ediţie! Nici în acest an muscelenii nu au făcut excepţie şi, deşi antrenorul Teodorescu are o echipă nouă, formată numai din copii şi juniori, aceştia au urcat din nou pe podiumul de premiere.
Astfel, Ionuţ Dumitru a obţinut medalia de argint la juniori III (5 km marş), cu timp realizat 25:28. Tot la juniori III, în proba pe echipe, CS Muscel Câmpulung (Ionuţ Dumitru, Alexandru Pătrulescu, Vlad Paraschiv şi Gabriel Miloşi) a obţinut medalia de aur.
La „Copii I”, CS Muscel  (Răzvan Solonic, Alexandru Isăroiu, Filip Manea) a ocupat locul al III-lea în proba de 3 km marş, obţinând, astfel, medalia de bronz.
Singurul senior al echipei CS Muscel Câmpulung, Alin Ştirbu (dublă legitimare cu CSM Reşiţa) a terminat pe locul 4 cursa de 50 km marş, dar va participa pe 7 mai, la Roma, la Campionatul Mondial pe echipe.

sursa foto: facebook CS Muscel

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *