EXCLUSIV / Musceleanul Gabriel Vişoiu – campion mondial absolut la biliard artistic

Timp de 4 zile, între 27 şi 30 august, la Kennesaw (Atlanta), în Statele Unite, s-a desfăşurat Campionatul Mondial de biliard artistic. Acolo a fost şi românul cu origini muscelene, Gabriel Vişoiu, într-o competiţie puternică, ce a numărat la start 30 de concurenţi. Şi dintre aceştia, cel mai bun punctaj la final l-a avut chiar românul: 266 de puncte, care i-au adus trofeul cel mare şi mai ales titlul mondial!

Gabriel Vişoiu a avut un început perfect de competiţie, a stat tot timpul în fruntea clasamentului, şi a rămas să se bată până la final cu americanul Andy Segal şi francezul Florian Kohler. Cu 14 puncte avans înaintea ultimei runde, românul avea prima şansă la titlu, pe care a şi concretizat-o! Gabriel Vişoiu (foto, în centru) a devenit în premiere campion mondial absolut. Şi tot la concursul de la Kennesaw, musceleanul a mai câştigat alte două titluri de disciplină: “special arts” cu 39 de puncte din 40 şi la “stroke shots” cu 40 din 40:
“Este pentru prima oară când câştig titlul de Campion Mondial Absolut la biliard artistic! Am multe titluri de campion de disciplină, chiar şi acum am câstigat două, dar titlul cel mare îmi lipsea. Sunt foarte fericit şi vreau să multumesc tuturor celor care m-au susţinut. Acum am în palmares Cupa Mondială şi Campionatul Mondial, mai lipseşte doar titlul la ESPN Trick Shot Magic, un fel de Turneul Campionilor, care urmează în octombrie, în Florida. Sărbătorim un pic, după care înapoi la masa de antrenament” – a declarat Gabriel Vişoiu pentru Muscel Tv şi pentru site-ul sportinmuscel.ro.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *